De openingsstoet van de Gentse feesten: jàren geleden dat ik daar nog naartoe geweest was.

Ik had gehoopt Veel Schone Fotoots te kunnen trekken, maar dat was buiten de kinderen gerekend: eerst was Zelie met de verkeerde schoenen aangezet en moesten we weer naar huis om andere schoenen aan te trekken, en dan had Louis geen zin meer om mee te gaan en zijn we hem weer moeten gaan afzetten thuis. Résultat des courses: een goeie twintig minuten na het begin toegekomen.

Als ik dan uiteindelijk toegekomen was met Zelie, kon ik ze moeilijk alleen op de grond laten zitten, dus zijn mijn paar foto’s uit allemaal dezelfde (minder dan ideale) hoek getrokken.

…en tegen dat het weer een beetje optrok, was de optocht gedaan; en moesten we dringend aanzetten om Zelie af te zetten op vakantiekamp in De Panne.

Enfin, volgend jaar beter. De foto’s die ik vandaag getrokken heb, zijn te vinden vanaf hier. Om naar de volgende te gaan, is ’t op “next »” klikken bovenaan rechts.