Trouble in Natalialand

Un certain désenchantement merkbaar bij ene Sara:

Hewel, ik heb over die vette koe maar 1 ding te zeggen hoor: Ge zijt een valse teef en een dikke nek. Roddels rond strooien!! Het is niet omdat ge ne keer bij idool hebt meegedaan da de hele wereld aan u voeten ligt hoor, en trouwens veel reden om ne dikke nek te hebben is niet nodig want bekendheid krijgen door alleen maar coverkes te zingen kan iedereen.

Voor de echte nathalia fans, jullie doen wat jullie willen maar ik heb wel een grondige reden om razend kwaad te zijn op dat stuk pretentie. Een mens met 2 gezichten, op het podium lachen en doen maar naast het podium een echte achterlijke bitch. Nè ik heb het mijn gezegd

Stront aan de knikker, en ik ben helemaal benieuwd wat er gebeurd is. Ik zou wel eens durven een mailtje richting Sara te sturen…

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.