Verduidelijking

Voor alle duidelijkheid: ik was hoedanook aan een nieuwe computer toe.

De computer die ik nu heb, is een kapotte kast met daarin een oud moederbord (usb 1, geen netwerk), met toegegeven een redelijk recente grafische kaart, maar geheugen dat uit twee andere computers komt, en harddisken die hun beste jaren ook gehad hebben, en het is mij zó immens beu dat ik al in geen tien jaar meer echt nieuwe computer heb gehad, en altijd twee tot drie jar achter de state of the art aanhinkelde.

De laatste echte nieuwe computer die ik gekocht heb, was een 486 dx2 66. Heeft me indertijd 53.000 frank gekost. Met denk ik vier megabyte geheugen en een harddisk van 40 megabyte of zo. En een Trident 8900-kaart.

Als ik nu ongeveer hetzelfde bedrag uitgeef, denk ik dat ik aan een redelijk goed systeem zou moeten kunnen geraken. En dan kan ik misschien ook eens mijn firewirekaart op de vuilhoop smijten, en usb2 gebruiken, en ook niet altijd moeten zoeken naar drivers voor mijn netwerkkaart, en kan ik eindelijk eens spelletjes op redelijke snelheid spelen.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.