Voilà

’t Heeft veel langer geduurd dan ik had gehoopt, maar alsnog: nieuw fotolog on-line.

Binnen zo’n 49000 seconden op http://photo.zog.org, voorlopig nog op http://zog.typepad.com/photo (grrr een onverlaat had een TTL van verdorie 24 uur gezet voor die CNAME).

Afijn. Veranderd: een beetje achtergrond gearceerd. Meer dan één beeld per dag. In Movable Type, nu ja, TypePad. Andere archieven, voorlopig geen kalender meer. Commentaar en trackback mogelijk. RSS en Atom. Categorieën.

Wel spijtig dat de camera-gegevens en de locaties niet meer uit een database komen. Niet dat het voor een bezoeker iets uitmaakt, maar wel voor mij.

One Comment

  • Wie zich aan de Zoon toevertrouwt, heeft eeuwig leven. Wie de Zoon ongehoorzaam is, zal het eeuwige leven niet ontvangen. Integendeel, de straf van God blijft op hem

    Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.