Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Wie goed doet, goed ontmoet

…of toch iets in die zin. Tegen beter weten in, en na nauwelijk twintig uur quasi-onafgebroken in mijn zetel zitten, heb ik toch maar eens besloten om een stapje in de wereld te zetten.

Ik had een foto in gedachten van de kermis, en één van het Baudelopark, en die ben ik dan maar gaan pakken.

Terwijl ik in het Baudelopark aan het zoeken was naar een paaltje of iets gelijkaardigs waar ik, bij gebrek aan tripod, mijn fotokodak op kon laten rusten, ben ik in gesprek geraakt met een vriendelijke meneer. Ik dacht dat hij me bekend voorkwam, en jawel: ’t bleek de meneer van Circus Plusminus te zijn.

Waarop ik: “ah, maar dan zijt gij die mens die met die grote rooie schoenen omgekeerd aan een koord hangt!” En dan maar uitleggen hoe ik daar op kwam.

Long and short of it: hij was zeer geïntrigeerd door de mogelijkheid dat er ergens foto’s van hem op ’t internet stonden en hij vroeg of die mens die ze gemaakt zou hebben het niet erg zou vinden om die eens per e-mail door te sturen of zo.

Ik heb hem gezegd dat ik het die mens eens zou vragen, en dat ik morgen zeker eens ging langskomen met vrouw en kinderen.

En dan ben ik weer naar huis gefietst. Met de twee foto’s die ik wou op zak: een long exposure van een kermisattractie, en een panorama van het park in het donker.

2 reacties

  1. No prob. Stuur zijn e-mail adres maar door. (BTW ik heb die foto net vandaag doorgestuurd voor de fotowedstrijd van ’t stad.)

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑