Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Maand: augustus 2004 (pagina 1 van 8)

Spinnekop

Kijk, ’t is bijna kunst zo schoon:

20040829_012709_DSC6426

Meer details alhier.

[tiens, dat nog niemand mij gezegd heeft dat het spinneNkop moet zijn]

Whatever tickles your pickle dude

In het departement what the fuck?12 Ways To Crush Your Own Testicles In Your Own Home [via Warren Ellis]

Hello everyone! Allow me to introduce myself. My name is BlueCaller and my intention is to offer some advice to all of you men out there who crave a decent bout of testicular pain, but have no-one to administer it to you.

I too have enjoyed the concept of being hit/kicked/kneed in the balls since I began puberty. It was only fairly recently (November 99) that I met a wonderful woman who has been prepared to indulge me in my fantasies. She was uncomfortable at first, but as time has gone on….she has slowly found more and more power and pleasure from kicking me in the nuts.

Proving Ugol’s Law, one web page at a time.

I believe that most of us have to resort to methods like these at some time or another to achieve arousal, so I hope that here you will find a method that crushes your nuts as flat as you want em!

Errr… no. No thanks.

Freeman

Ik ben er helemaal klaar voor:

halflife

Tegen dat het gereleased wordt, kan ik het dan spelen, joechei!

L’addition, s’il vous plaît

Alla. Ik denk dat ik vandaag maar eens veel pijnstilers ga pakken en heel stilletjes in de zetel ga blijven liggen.

’t Is anders wel vies aan mijn rug: ik kan gewoon voelen dat de achterkant van een aantal van mijn ruggenwervels weggehaald is. En ik kan ook voelen waar de schroeven zitten, over een lengte van vijf wervels.

Ik had er eigenlijk niet serieus aan gevoeld tot gisteren.

Bewijs!

Bewijs dat George W. egenlijk een buiksprekerspop is: waar zou Cheney’s hand zitten?

mdf670838

Krak, ai, ugh

Op papier is het een goed plan: mensen die we graag zien, uitnodigen om te komen eten. Note to self: volgende keer er een paar dagen tussen houden.

Zaterdagavond en zondagmiddag: gevolg is dat ik nu zachtjes lig te creperen. Ik zal er tegen binnen een uur of zo niet door geraken, dus enige optie is wat pijnstillers bij te pakken. Ah well.

En morgen moet ik naar de kinesist… gniii. Ik denk dat ik het afbel, gelijk ik nu ben geraak ik morgen nooit uit de zetel. Laat staan dat ik oefeningen zou doen of zo.

Operation Arachno Rescue

Och here dat beestje!

Tegenaria atrica

Eenzaam het hele huis door op zoek naar een vrouwtje, en dan vastgeraken in het bad, de arme jongen!

Enfin, nog goed dat ik hem gevonden heb en niet Sandra, anders was de rest van de straat ook wakker. Zelfs al was het geen echt groot exemplaar: met uitgestrekte pootjes nauwelijk zo groot als mijn handpalm.

Ik heb er een paar foto’s van gemaakt en dan in de hoek van de koer gezet waar ik een tijdje geleden een vrouwelijk exemplaar gezien had. Ik wens hem alle geluk toe (en ik hoop dat de vleermuizen hem niet te stekken krijgen).

[En nee, dit is geen goeie foto, ik weet het: de betere exemplaren komen op de trechterspinnenpagina van mijn tuinsafari. Morgen. Na het etentje.]

Ein ganz toller Typ

Wat een sympathieke buur hebben wij toch!

Wij hebben een inrijpoort. Zo’n dubbele deur, met een verlaagde stoep ervoor. Op het ogenblik staat onze gang wegens de verbouwingen wat vol en zetten we de auto niet binnen, maar bon, what the hey, het is en blijft een inrijpoort dus we kunnen er ons wettelijk vóór zetten en niet iemand anders.

In het centrum van de stad en met drie kleine kinderen is dat een zeer goede zaak, ik moet het niemand vertellen.

Enter onze buurman. De kerel heeft een eigen garage aan de achterkant van zijn huis, maar hij lijkt wel altijd voor onze deur te staan. We hebben de indruk dat zelfs als er in de hele rest van de straat geen enkele auto geparkeerd staat, dat hij nog pal voor onze inrijpoort staat.

Ach, toeval, en het lijkt alleen maar zo, en we overreageren, juist?

Wel, neen.

Daarnet kwam Sandra terug van boodschappen doen. De buurman komt net ook toe. Er zijn parkeerplaatsen wat verder op de straat, maar de man zet zich redelijk ostentatief—juist—voor onze inrijpoort. Onze auto zat volgeladen, we hebben drie kleine kinderen, ik kan (en mag) niet heffen, het zou gemakkelijk geweest zijn als we voor onze eigen inrijpoort konden staan.

Vraagt Sandra of hij zich misschien wat verder op de straat zou willen zetten: neen. Want: hij zet zich moedwillig altijd op onze plaats als hij ook maar enigszins kan. Want: het stoort hem dat wij de perceptie hebben dat wij ons zomaar voor onze deur kunnen parkeren.

Zucht. Wat moet een mens daarop gaan zeggen? Dat dat niet zomaar een perceptie is van ons, maar een wettelijk recht (art. 25.1.3° van de Wegcode, om precies te zijn)? Dat het ons ook stoort dat hij de perceptie heeft dat hij zich voor onze inrijpoort mag zetten, terwijl hij een heel garageblok aan de achterkant van zijn huis heeft (waarvan zelfs nu nog garages te huur staan)?

Ik begrijp niet goed wat die mens verwacht, of wat zijn bedoeling is. Wil hij ons kwaad krijgen? Hoopt hij dat we nu in machteloze woede liggen te knarsetanden? Of zou dit nu die verzuring van de maatschappij zijn waar ze het op televisie over hebben?

Ach neen. Het zal wel het type zijn dat in zijn jeugd kinderen pestte op school, zijn klasgenootjes verklikte bij de meester, en in zijn vrije tijd de vleugels van vliegen uitrukte en kikkers opblies. Macht willen uitoefenen, of de idee ervan toch.

Whatever floats you boat, dude. Ik ben er zeker van dat hij een uitgebreide vriendenkring heeft die hem weet te appreciëren, en ongetwijfeld is het in het diepst van zijn gedachten écht een sympathieke kerel.

postscriptum 18u: daarnet fladderde door onze brievenbus een fotokopie van de pagina van Vandale waar “garage” gedefinieerd wordt. Ahem 🙂

Foto’s

Zucht. Ik zie er (een beetje) tegen op: de vleesvliegen en de huisvliegen doen. Foto’s waar ik een tijdje geleden nog content over was, vind ik nu nog stukken beter kunnen.

Oh well.

En ik moet dringend eens een aantal van mijn foto’s van beesten op groot formaat laten afprinten/drukken. Er is hier in de buurt een Spector, ik zou eens moeten kijken hoe dat precies zit en wat ze precies doen met de bestanden die ze krijgen.

Toen ik een tijd geleden een nieuwe pasfoto nodig had, heb ik er van mezelf één getrokken en opgestuurd naar spector.be, helemaal zoals ik dacht dat het perfect zou moeten zijn: 300 dpi, de juiste afmetingen, haarscherp, contrast goed en zo, en ze zijn er geeltegans konte-verkeerd uitgekomen: op lage resolutie, blauwig in plaats van grijs, en gelijk geposterizeerd.

Voor ik mij boos maak op Spector en zijn werknemers, ga ik er eens een aantal in verschillende formaten, compressiefactoren, resoluties, colour spaces en mét calibratiestrippen laten afdrukken.

En dàn ga ik mij boos maken 😀

Links

Redelijk uitstekend interview. Les: als één partij het raamwerk van de discussie kan dicteren, is ze al meer dan helft gewonnen.

Dit is verkeerd. Deeply troubling. Van de school Like the endless blackness of space that leads to the chasm of clams! They’re here! They’ve landed on the pier! en ook wel You lock me in the cellar and feed me PINS! PINS! Oh! What’s for tea, mother? INK STEW? DOOM! THEY’RE DESTROYING OUR CITY!

Goodbye cruel internet

Mijn computer gaat naar de winkel: proberen het gezoem eruit te halen. En de interne firewire aansluiten. En de DVD-en-CD-plus-min-R-en-RW-en-double-layer-en-single-layer-en-vanalles vervangen, want die heeft de geest gegeven.

De hele dag geen internet, ’t zal wat zijn.

Ministermail

In De Standaard vandaag:

[S]taatssecretaris voor Informatisering, Peter Vanvelthoven […] stelt voor dat elke federale minister een mailadres krijgt in de vorm van voornaam.naam@belgium.be. De burgers zouden ook de varianten @belgie.be, @belgique.be of @belgien.be kunnen gebruiken. De ministerraad heeft het voorstel al twee keer goedgekeurd, maar het blijft wachten op de uniforme e-mailadressen.

Het probleem zit bij de uitvoering. Nogal wat federale overheidsdiensten blijven erop staan ,,herkenbaar” te zijn in hun mailadres. Bovendien is de zaak technisch vrij moeilijk. Deze zomer vonden nog enkele vergaderingen daarover plaats. ,,Zodra de technici er uit zijn, is het een kwestie van dagen”, zegt Vanvelthovens woordvoerder. Wanneer dat is, is ook voor hem gissen.

Ze-ve-raars.

Crivens

Ik ben er het hart van in, en ik hoop dat alles goed komt. Sterkte, voor zowel Heather zelf als Jon. En Leta, natuurlijk.

Hersenen zijn soms vieze beesten.

Strontvlieg

Een strontvlieg! Of neen, nog beter: twee strontvliegen!

scathophaga

Zó content van de foto’s op de strontvliegenpagina dat ik ben!

De grens

Ik koop niet graag dingen. Ik ben veel te gierig, als ik heel eerlijk ben. Of beter, ik geef niet graag geld uit. Of eigenlijk: ik heb veel te graag geld. Of misschien: ik heb al direkt spijt van zodra ik iets gekocht heb. Het is (bijna) meer de leute van wish lists te maken dan het kopen zelf.

Ik heb altijd een bijzonder goeie reden nodig om iets te kopen. Nee, scratch that, ik heb een reden nodig. Maakt eigenlijk niet veel uit of ze goed of niet goed is, maar het moet een reden zijn. Ik koop nooit iets dat ik niet nodig heb. Of (toch minstens even) nodig zou kunnen hebben. Ik koop niets dat nutteloos is. Of beter: ik koop niets waarvan ik denk “daar kan ik niets mee doen”.

Nu, als ik spreek over “kopen”, dan heb ik het uiteraard over grote aankopen. Alles wat geen 150 euro is, is fair game.

Oudere berichten

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑