28-300

Hola beer, wat is dat?

AF28-300mm F/3.5-6.3 XR Di LD Aspherical (IF) MACROIt provides an impressive angle of view equivalent to that of approx. 465mm ultra telephoto when used with a digital camera — whoa! Maar één lens nodig voor zowat alle omstandigheden of zo?

Bij Konijnenberg staat wellicht een vorige versie aan 349 euro, wat eigenlijk inderdaad geen geld is, maar ik lees er wel een minder goeie review:

Onscherp, traag met scherpstellen en wanneer volledig uitgezoomed erg groot. Fletse fotos, en veel scherpte problemen, chroma en focus errors. Een afrader wat mij betreft, laat je niet verleiden door de goede prijs en compactheid (zoals ik wel ben geweest)

Hm. Dit is van twee jaar later, misschien is het beter? Hm.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.