ALA (ah la la)

’t Is tegenwoordig gene vetten meer bij A List Apart. Ik bedoel maar, A Better Image Rotator? Zucht.

2 Comments

  • ’t Is wreed. Ik had nochtans een, al zeg ik het zelf, niet zo slecht artikel een paar weken geleden, dat geweigerd is wegens te specifiek en niet algemeen genoeg. Het ging over hoe omgaan met een website under construction, omdat ik het toen beu was de zoveelste keer te moeten lezen over een of andere image replacement hack.

    En nu dit.

    Zucht.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.