Backup

Lang uitgesteld en voor mij uitgeschoven, voornamelijk bijna letterlijk door belangrijke bestanden van computer naar computer en harddisk naar harddisk te schuiven, maar ‘t is er toch van gekomen: ik ben backups aan het nemen.

Voorlopig met, of all things, Nero BackItUp. ‘t Was ‘t enige dat ik liggen had dat zonder morren double density DVD’s schrijft. Het Ik denk dat een dagelijkse incrementele backup naar een andere harddisk en een wekelijkse incrementele naar DVD en een maandelijkse of zo volledige moet volstaan.

En voor de zekerheid regelmatig DVD’s naar mijn ouders brengen of zo, kwestie van decentraliteit.

[update: na drie DVD’s weigerde Nero nieuwe DVD’s te aanvaarden. Hij reageerde gewoon niet als ik een nieuwe DVD in de computer duwde. Resultaat: een onvolledige backup en drie vermooste DVD’s. Feck.]

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.