Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Doom 3

Voor iemand anders het zegt: that’s some seriously scary shit there, bub.

De snelheid valt nog wel mee op mijn computer, ’t draait dan ook maar op 800×600. Alleen: donker dat het is!

3 reacties

 1. Gedownload via BitTorrent? En werkt het goed?
  Het zou er moeten voor zorgen dat we allemaal een nieuwe pc moeten aanschaffen. Bachh.

 2. You warezmonkey 😉

  Is dat geen probleem, als de kinderen in huis zijn? Of speel je het enkel als ze bij de opvang zijn? Ik kan me indenken dat kinderen nogal snel bang worden van zulke maniakaal ziek realistische spelletjes 🙂

  Ik moet ECHT een nieuwe pc hebben, wegens dat ik nét onder het minimum zit van Doom 3: 256MB ram, AMD 1800+, Radeon 8500 64MB. Als ik nu een latje ram bij steek zou het nog durven lukken op low en met specular shit af. Dynamic lighting wel aan natuurlijk, de sfeer moet er wel in blijven. Gah, 1.7GB gedownload gisteren, ook al wist ik dat geen enkele pc in dit huis het spel kan draaien :p

 3. Ik heb het, euh, ooit eens *gezien*, op tv of zo denk ik. Evaluatiekopie hé 🙂

  Als het echt goed is koop ik het natuurlijk, dat spreekt vanzelf.

  En ja, ik heb Louis naar beneden gestuurd toen hij stond te kijken op het scherm.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑