Doom 3

Voor iemand anders het zegt: that’s some seriously scary shit there, bub.

De snelheid valt nog wel mee op mijn computer, ’t draait dan ook maar op 800×600. Alleen: donker dat het is!

3 Comments

  • You warezmonkey 😉

    Is dat geen probleem, als de kinderen in huis zijn? Of speel je het enkel als ze bij de opvang zijn? Ik kan me indenken dat kinderen nogal snel bang worden van zulke maniakaal ziek realistische spelletjes :)

    Ik moet ECHT een nieuwe pc hebben, wegens dat ik nét onder het minimum zit van Doom 3: 256MB ram, AMD 1800+, Radeon 8500 64MB. Als ik nu een latje ram bij steek zou het nog durven lukken op low en met specular shit af. Dynamic lighting wel aan natuurlijk, de sfeer moet er wel in blijven. Gah, 1.7GB gedownload gisteren, ook al wist ik dat geen enkele pc in dit huis het spel kan draaien :p

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.