Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Guide to D70

’t Is wel goed, dat boek van Thom Hogan. Geen miskoop. Het zit vol nuttige informatie, van grote dingen tot kleine handige tips.

Ik zit aan bladzijde 171 van de 510. Het begin was wat bof, met veel vanzelfsprekende informatie over het toestel en de batterij en de sensor en zo, maar nu zit ik de bracketing en de metering modes net voorbij, en ik het is wat omgeslagen van ho hum, volgende bladzijde naar miljaar, dit moet ik toch zelf ook eens doorwerken.

All in all, goede aankoop geweest.

4 reacties

 1. Mooi, geen pageturner dus. Dat wordt dus wachten tot Thom weer terug is van vakantie.

 2. Er staat veel in dat tot nadenken en experimenteren stemt, jawel. En ook heel veel tabellen 🙂

  Bij het boek zitten ook nog een aantal photoshop actions, een kalibratie- en testkaart, en een paar excel-files voor berekeningen allerhande.

 3. Leuk om te lezen over een medenederlander die ook met zijn D70 hobby bezig is.Je hebt een erg leuke weblog.
  Ik heb een erg gewaagde vraag.
  Ik ben aan het rommelen met mijn net nieuwe d70, en ik zou zo graag er meer over leren en echt mooie foto’s leren maken. Op dpreview heb ik veel lovende kritieken over deze guide gelezen.Zou ik die van jou even mogen lenen? of tweedehands overkopen? of kun je misschien tegen een vergoeding een copie voor mij kunnen maken??

  groetjes ,
  kate

 4. Medenederlander? Niet meteen. Maar ik heb een nóg beter idee: laat Thom Hogan zélf tegen vergoeding een copie maken.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑