Guide to D70

’t Is wel goed, dat boek van Thom Hogan. Geen miskoop. Het zit vol nuttige informatie, van grote dingen tot kleine handige tips.

Ik zit aan bladzijde 171 van de 510. Het begin was wat bof, met veel vanzelfsprekende informatie over het toestel en de batterij en de sensor en zo, maar nu zit ik de bracketing en de metering modes net voorbij, en ik het is wat omgeslagen van ho hum, volgende bladzijde naar miljaar, dit moet ik toch zelf ook eens doorwerken.

All in all, goede aankoop geweest.

4 Comments

  • Leuk om te lezen over een medenederlander die ook met zijn D70 hobby bezig is.Je hebt een erg leuke weblog.
    Ik heb een erg gewaagde vraag.
    Ik ben aan het rommelen met mijn net nieuwe d70, en ik zou zo graag er meer over leren en echt mooie foto’s leren maken. Op dpreview heb ik veel lovende kritieken over deze guide gelezen.Zou ik die van jou even mogen lenen? of tweedehands overkopen? of kun je misschien tegen een vergoeding een copie voor mij kunnen maken??

    groetjes ,
    kate

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.