Nog nieuwer

Opnieuw een nieuwe versie, en neen, ’t is nog altijd niet zo goed als de versie van twee versies geleden.

3 Comments

  • Ik vind het nogal magertjes. En ik ben zijn toontje ook een beetje beu: “Because nothing beats the satisfaction of having done work good enough that you keep sneaking peeks throughout the day, when you’re supposed to be on other projects.”

    Ik vind dat veel van die css-mannen het hoog in hun bol beginnen te krijgen.

  • Ik vind het nogal magertjes. En ik ben zijn toontje ook een beetje beu: “Because nothing beats the satisfaction of having done work good enough that you keep sneaking peeks throughout the day, when you’re supposed to be on other projects.”

    Ik vind dat veel van die css-mannen het hoog in hun bol beginnen te krijgen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.