Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Nog nieuwer

Opnieuw een nieuwe versie, en neen, ’t is nog altijd niet zo goed als de versie van twee versies geleden.

3 reacties

  1. Ik vind het nogal magertjes. En ik ben zijn toontje ook een beetje beu: “Because nothing beats the satisfaction of having done work good enough that you keep sneaking peeks throughout the day, when you’re supposed to be on other projects.”

    Ik vind dat veel van die css-mannen het hoog in hun bol beginnen te krijgen.

  2. Ik vind het nogal magertjes. En ik ben zijn toontje ook een beetje beu: “Because nothing beats the satisfaction of having done work good enough that you keep sneaking peeks throughout the day, when you’re supposed to be on other projects.”

    Ik vind dat veel van die css-mannen het hoog in hun bol beginnen te krijgen.

  3. .. en onze proxyserver zei ‘operation timed out’, maar het was toch gelukt van de eerste keer blijkbaar 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑