Onderzoek

Niet één, niet twee, maar vijf nieuwe dokters- en onderzoekenafspraken. Met naalden, en magnetisme, en opgeblazen worden, en electroden, en vanalles.

Ah well.

One Comment

  • Hum hum. Sterkte van éne die het kan weten. En als het er ooit van kan/mag komen (fysisch) – laat je vooral door dr. Derijcke het DBC-programma aansmeren: ik doe het nu al twee jaar na mijn tweede hernia operatie, en I’ll never look back. Denk: Passage-fitness met respect voor de rug in een medische setting, 2 keer 2 uur in de week. Resultaat: nie meer bang zijn om te bewegen, omdat mijne rug anders weer pijn doet. Maar me dunkt dat je eerst nog wat beter zal moeten worden, niet?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.