Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Operation Arachno Rescue

Och here dat beestje!

Tegenaria atrica

Eenzaam het hele huis door op zoek naar een vrouwtje, en dan vastgeraken in het bad, de arme jongen!

Enfin, nog goed dat ik hem gevonden heb en niet Sandra, anders was de rest van de straat ook wakker. Zelfs al was het geen echt groot exemplaar: met uitgestrekte pootjes nauwelijk zo groot als mijn handpalm.

Ik heb er een paar foto’s van gemaakt en dan in de hoek van de koer gezet waar ik een tijdje geleden een vrouwelijk exemplaar gezien had. Ik wens hem alle geluk toe (en ik hoop dat de vleermuizen hem niet te stekken krijgen).

[En nee, dit is geen goeie foto, ik weet het: de betere exemplaren komen op de trechterspinnenpagina van mijn tuinsafari. Morgen. Na het etentje.]

2 reacties

  1. File not found: huisspinnen.cfm…

    En ik vind deze foto ook wel aardig, hoor, maar mijn Sandra zou hem niet moeten zien want dan lag ook hier de hele straat wakker…

  2. stoopid–trechterspinnen natuurlijk

    verdorie

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑