Spannend!

Zog.org is getransfereerd naar een andere registrar, weg van Evil Incarnate.

Dat domein zat daar al sinds einde 1994 of begin 1995, en ondanks alle miserie die ik over de jaren heb gehad met Internic / Network Solutions / Verisign heb ik eigenlijk nooit een andere registrar gebruikt.

Bij deze dus wel.

En meteen ook organization / admin / billing / technical aangepast (stond nog op mijn vorig adres), en de nameservers naar Exabytes verhuisd.

En dus met een beetje geluk, aangezien alles bij Exabytes al goed ingesteld staat van A en MX en CNAME, zou tussen dit en pakweg 24 uur www.zog.org weer moeten werken, en books.zog.org ook, en allerlei andere dingen ook, en e-mailadressen @zog.org ook.

Dan in de loop van volgende week eens de inhoud van de oude server losweken en uploaden naar Exabytes, en ik zou weer heeltegader Back in Business moeten zijn.

[trouwens: handig voor wie geen Linux (of OSX) bij de hand heeft]

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.