Tempus fugit

Te weinig tijd.

Ik heb teveel plezier voor mijn eigen goed met The Annotated Today in Alternate History.

Ondertussen is de computer geïnstalleerd geraakt en ben ik au fur et à mesure de oude foto’s waar nodig aan het hercatalogeren. En doet mijn rug teveel pijn om nog naar het archief te gaan, dus van genealogie zal er niet veel in huis komen.

Maar nu de autobiografie van Gandhi (yeurgh) en Quicksilver (zie ook Metaweb) uit zijn, lukt het weer om meer boeken uit te lezen. Gisteren nog Heart of the Comet uitgelezen (harde SF, Benson en Brin waardig), nu bezig aan The Meq, en dan denk ik dat ik aan Viriconium ga beginnen.

Volgende week gaan Louis en Zelie naar de opvang. En Jan heeft zich gisteren van zichzelf omgedraaid.

En nog altijd geen nieuws van Nyarlathotep.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.