Veel werk

Het is eigenlijk ongelooflijk, als een mens erbij stilstaat, hoeveel beesten er op een paar maand op een vroeger bijna steriele koer kunnen geraken. Ik heb eigenlijk een hele backlog aan beesten (om niet te spreken van planten) die ik op safari.zog.org zou willen zetten, maar ik denk dat ik er pas ga bijzetten telkens ik een nieuw beest heb ontdekt.

Vannacht mijn tot nog toe beste foto van een springstaartje gepakt. En dus de pagina van springstaartjes aangevuld.

En het zou wel eens kunnen dat ik een heel erg zeldzaam beest gevonden heb: een gouden uiltje.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.