“We’re CNN, and we approve of this message”

Euh… what the fuck?

Kerry zegt “I believe I can fight a more effective, more thoughtful, more strategic, more proactive, more sensitive war on terror that reaches out to other nations and brings them to our side.”, en de verzamelde republikeinen springen met de hulp van CNN op “sensitive”? Is dat insinueren dat hij een homo is of zo?

update: heh. Petard, hoist, one’s own—was daar niet zo’n uitdrukking of zo?

One Comment

  • Wat de Amerikanen op dit momnet aan het doen zijn in Najaf, heeft geen noot te maken met “more sensitive war on terror”. Laten ze zo vlug mogelijk die bende bandieten uit het witte huis verjagen (Cheney and his best friend George)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.