Borat heerst

Dat ge ’t maar weet:

Roman Vassilenko, the press secretary for the Embassy of Kazakhstan, wants to clear up a few misconceptions about his country. Women are not kept in cages. The national sport is not shooting a dog and then having a party. You cannot earn a living being a Gypsy catcher. Wine is not made from fermented horse urine. It is not customary for a man to grab another man’s khrum. “Khrum” is not the word for testicles.

[The New Yorker]

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.