Ptoing

‘t Is maar dat de wereld het mag weten: ondanks alles, is het leven fijn. Mocht ik bipolair zijn (en sta me toe nog eens de mooie term quod non te gebruiken—veel uithangen met advokaten heeft zo zijn gevolgen op ‘s mensens taalgebruik—gaat-ie: quod non) dan zou ik nu in een manische fase zitten.

Vorige week zat ik echt helemaal in een diepe put, omdat het al een tijd allemaal veel slechter ging dan pakweg twee maand ervoor, en er was hoegenaamd geen verbetering te zien.

Nu gaat het iets beter met mijn rug dan vorige week, joechei. En op het urologisch vlak gaat het hoegenaamd niet beter, maar ik heb van de uroloog andere instructies gekregen waardoor het lijkt alsof het beter gaat.

Morgen gaan we gaan eten met vrienden en hun kinderen, en met onze kinderen allemaal mee. ‘t Is de allereerste keer dat we dat doen, en ik heb er enorm zin in.

En ik ga een paar lammeren en een stapel haggissen en worsten bestellen bij mijn vaste slager (heh) in Schotland.

En ik heb zin om mensen uit te nodigen om te komen eten bij ons. Wie heeft zin om af te komen?

11 reacties op “Ptoing”

  1. Goh, ik ben nog vrij tot 20 september πŸ™‚ Dan rij ik wel ff tot in Gent, no problemo. Laat maar iets weten he. ;D

  2. Ik lust alles, behalve weekdieren (mosselen, oesters, slakken, stuff like that). Oh wacht. Is inktvis een weekdier? Want dat lust ik wel.
    Aja, en haggis, ge moogt mij dat leren eten πŸ™‚

  3. Goh, can’t believe we’re actually doing this πŸ™‚
    Voor mij past het eigenlijk vooral op zaterdagen ,en eventueel zondagen, dan is het verkeer ook wat rustiger, wat goed uitkomt want ik rij niet graag op drukke snelwegen. Maandag begint de school, en deze zaterdag (18/09) heb ik al stuff te doen. Voor de rest is het mij eender. Cynne kan waarschijnlijk wel meekomen.

    Dat wordt spannend!

  4. Das bon! :p Count me in πŸ™‚
    xxx cynne

    ps: mag ik met uw kinders spelen??? als kleuterleidster in spe is da een goei voorbereiding op de stage. :p

Reacties zijn gesloten.