Idool

Laura gaat naar huis in Idool, en dat is to-taal onverwacht, abnormaal, en onrechtvaardig. Ik kan er ook alleen maar bij denken dat de mensen zullen gedacht hebben dat het niet nodig zal geweest zijn om op haar te stemmen. Nee, zeer vervelend.

Desktop

Ach, en als ik toch bezig ben: een beeldje voor op de desktop voor wie aan lichte desktopachtergronden en aan spinnen is [klik voor groter beeld]. Ik denk dat het wel eens een gewone huisspin zou kunnen zijn, maar dan wel een jonge. Zat verdwaald in de lavabo in het toilet beneden. Den duts.

Tss

Jongens toch: It never occurred to us that the Commander in Chief of the armed forces would abandon 50,000 of his citizens in the twin towers to face those great horrors alone at a time when they most needed him. But because it seemed to him that occupying himself by talking to the little girl …

Zwak

Drie keer door een scanner gemoeten, op drie verschillende luchthavens. En niet één keer tegengehouden, zelfs niet met al dat metaal in mijn rug. Pffff. Sandra is Zaventem tegengehouden, ja. Omdat ze relatief veel ijzer in de hakken van haar schoenen had. Zéér zwak.