Miserie!

Een nieuwe dag, en met verse moed aan de computers begonnen. Met name de server met een aantal van mijn websites erop: één van de twee SCSI-disken maakt een vervaarlijk vies lawaai, en de hele computer weigert te booten.

Disk één afkoppelen, en de computer boot in Windows 2000. Disk twee afkoppelen, en de computer boot niet. Maar ik heb de inhoud van disk twee nodig. Die wordt nog herkend, dus misschien kan ik er wel nog aan.

Aldus: een ide-harddisk op overschot gezicht en gevonden, eringestoken, safe boot, en hopla—vastgelopen. Op agp440.sys. Ik weet het, ik zou best een verse install doen en zo, maar ik heb geen harddisks meer vrij waar ik een vers OS wil opzetten. En normaal gezien zou het toch moeten werken.

Plan 2: boot disk maken, bijvoorbeeld met de disk images van hiero, in combinatie met de scsi-drivers van hiero. En het was uiteraard te peizen: nergens in huis een floppy te vinden die nog werkt. Of het zou moeten zijn dat de fdd in de twee computers die er nog één hebben kapot zijn, wat ook kan natuurlijk.

Plan 3: morgen eens alsnog een nieuwe XP op de ide-harddisk smijten. In de hoop dat ik kan booten van CD natuurlijk. Zucht.

En dan nu naar Daisy/Cocoon kijken.