Podcasting, tralala

Dank u allen zeer voor de reacties, ‘t is eigenlijk wel grappig want ik kan met de hand op het hart zeggen dat ik nog nooit een andere podcast gehoord had, dus ‘t was maar een half uurtje wat improvisatie πŸ™‚

Maar ondertussen heb ik wel door waarom er zo snel zoveel podcasts opduiken: het is gewoon heel grappig om doen, en ik kan me inbeelden dat je er snel een zekere verslaving aan kunt kweken, die dan zou gaan leiden tot aankopen van betere micro’s en zo.

…maar alla. Voor alle duidelijkheid trouwens, Tim zegt:

hehe, grappig om te horen hoe het beestje klinkt πŸ˜‰
ik had me uw stem anders voorgesteld, zwaarder

Uiteraard is dit mijn Γ©chte stem niet. Ik heb een hele tijd gezocht naar de juiste filter om mijn natuurlijke stem (denk Brian Blessed meets Guy Mortier) onherkenbaar te vervormen.

Kch πŸ™‚

9 reacties op “Podcasting, tralala”

  1. Ik vind het in ieder geval voor herhaling vatbaar, maar ja, ik kan me indenken dat het niet makkelijk is om onderwerpen te vinden. Ik vind het bespreken van cover-nummers eigenlijk wel interessant genoeg om mee voort te gaan.

    Ik ben trouwens aangenaam verrast door die cover van King of the Bongo, zeer goed gedaan en het deed me op een of andere manier denken aan The Muppet Show, waarom weet ik niet.

  2. En i.v.m. dat ge uw eigen stem niet graag hoort, niets verplicht u om uw eigen opnames te beluisteren hΓ© πŸ˜‰ Ik kijk uit naar meer!

  3. Ik vond het eigenlijk het omgekeerde van mensen die je van de radio kent : je stelt je er een totaal ander uiterlijk bij voor.
    Bij jouw foto’s had ik mij ook een veel zwaardere stem voorgesteld, maar dat komt door uw baard denk ik …
    Enfin, een radiostation is misschien een beetje overdreven, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar !

Reacties zijn gesloten.