Spelletjes

Telkens ik iets lees als Rands Home Poker System, bedenk ik dat ik eigenlijk heel graag spelletjes speel. En dat we dat eigenlijk meer zouden moeten doen.

Een paar jaar geleden speelden we elke week whist met Jan en Carine, afwisselend bij hen thuis en bij ons huis. En toen zijn zij verhuisd, eerst naar Zwitserland en dan naar Nederland, en hebben we geen spelletjes meer gespeeld.

Ja, we hebben denk ik een stuk of drie keer de Trivial Pursuit die we hebben bovengehaald, en denk ik één keer Kolonisten van Catan gespeeld. Maar dat is het.

Maar dat is natuurlijk niets. Ik zou zo graag regelmatig Kolonisten van Catan spelen, of AD&D, of poker, of Axis&Allies, of Diplomacy, of dingen in die zin. Niet dat ik er goed in ben, absoluut niet zelfs, maar gewoon… zo om de twee weken, de zaterdagnamiddag of zo.

Ach ja. Als de kinderen groter zijn misschien?

Één reactie op “Spelletjes”

  1. Dude! Volgende keer als het nog eens uitkomt en ge hebt goesting om Catan te spelen: mail me! Ik heb dat in den tijd gekocht, nadat je er eens een post over had gemaakt had ik het opgezocht en het zag er mij een zeer fijn spel uit. Eerst wat online gespeeld, er is iemand die een Java-Catan heeft staan. Binnenkort gaat Microsoft trouwens ook een online versie uitbrengen. Om een kort verhaal lang te maken: ik was direkt verkocht, en mijn broer ook. Nu spelen we dat hier regelmatig, en vorige keer dat ik bij u was heb ik er niet meer aan gedacht en was het ook niet direkt een goede gelegenheid om gezelschaps-spelletjes te beginnen spelen, maar echt waar: als ge u verveelt en ge zoekt iemand om Kolonisten van Catan tegen te spelen, dan kom ik af 🙂

Reacties zijn gesloten.