bzzzztWHOOSH

Huh? Wat? Waar? Hoe?
Eh, ’t was gewoon het weekend dat voorbijvloog. En een bijzonder goed gevuld weekend at that.

Zaterdag: kerstfeest van Forza Ritmica, de turnclub van Louis en Zelie. De groep van Louis deed een eigenlijk maar flauwe oefening: via balk op paard, koprol, springen op mat, op handen en voeten over tweede balk, koprollen op mat. Louis, de kapoen, sprong van het paard en liep meteen weer naar achteraan de rij om nog eens te gaan.

De groep van Zelie deed iets met knotsen en glitters en hoepels, en dat was al een heel stuk beter, maar het beste was eigenlijk het vervolg van de show, waarbij zowel Zelie als Louis heel de tijd meedansten en meededen met de andere meisjes en jongens. Onbetaalbaar!

Zondag: cadeaus! Kopen! Mijn broer en ik! In de Macro!

Mja. Niet echt gelukt. Een paar dingetjes voor de kinderen gevonden, dat wel, maar voor de rest gene vetten. Te herdoen, later deze week eens.

En eigenlijk ook wel te hopen dat de dingen die ik de Verenigde S van A gekocht heb, tegen nieuwjaar in het land zijn…

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.