Firefox en forms

Aaaargh!!! Ik ben nu al voor de derde keer op rij een lange entry wijtgeraakt omdat mijn muis weggegleden is en tegen mijn keyboard gebotst en daarbij per ongeluk de back-knop beroerd werd.

Sinds denk ik 0.9 is het zo dat formgegevens verdwijnen als je in Firefox back en dan weer forward doet. Wat godverdomme vervelend is. Negen kansen op tien is het ergens één van de honderdelventachtig ongedocumenteerde setting in about:config, nu nog vinden waar het zit.

Eens kijken… Nah. browser.tabs.opentabfor.bookmarks stond op false, dat moet uiteraard true zijn, maar voor de rest niet meteen iets gevonden dat iets zegt in de zin van browser.navigation.backorforward.stupidlyforcesreload = true.

Eens zoeken op tinternet.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.