Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

He bah

Bepaald vies: kijk eens links onderaan hier en vergelijk met deze pagina hier.

Some people have no shame.

update voor mocht het niet duidelijk zijn: dat mens van die website heeft mijn foto’s van sluipwespen gepikt, grr. Eigenlijk nog slechter dan gepikt, gehotlinked, dus ’t is te zeggen gewoon op haar pagina gezet maar eigenlijk gelinkt naar mijn website, zodat ik betaal voor elke keer dat die beelden op haar site bekeken worden.

Ik heb ze een vriendelijk mailtje geschreven om te vragen die dingen ervan te halen, en als ze daar niet op antwoordt, flik ik haar een goatse.

En helaas nee: ik kan geen mod_rewrite shenanigans bewerkstelligen. Gr.

2 reacties

  1. Uuuum ik zie het niet. BTW! FIRST POST! Vanop OCC LAN-party in Temse 😀

  2. 1337 hax0r Laurenc, come to you live and direck from occ 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑