Kroonprins

Goed gedaan, Filip. Eens kijken wat la flandre profonde, en dan bedoel ik eigenlijk dat miljoen dat voor het Vlaams Blok gestemd heeft, ervan vindt als ze eigenlijk beseffen dat het Vlaams Blok niet alleen tegen de MILJARDENTRANSFERTS VAN DI RUPO is, maar ook pleit voor de afschaffing van België en daarmee het koningshuis.

"Het gevaar is dat in Vlaanderen de indruk bestaat dat de prins de kant van de Walen kiest," denkt Ivan De Vadder.

Wàt?! De prins heeft gezegd wat die andere negen miljoen belgen denkt, toch? En ook: hij is verdorie de toekomstige baas van het Narrenschiff Belgien, waarom zou hij zich dan moeten inhouden om zijn gedacht te zeggen over een anti-Belgische en separatische partij?

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.