Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Podcast the second

Ik dacht, ik zal eens een Rudy Sinia uithalen, maar toen werd het plots een Herman Vuylsteke (no relation).

Niet moeilijk te begrijpen hoe ze zo’n radiostation helemaal vol krijgen: ik heb och here vier liedjes en, mocht ik het uitgeschreven hebben, misschien een paragraaf of drie gesproken, en het is gedimme meer dan twintig minuten!

Enfin ja. Eén zwaluw is geen lente, en bij deze dus: nog een podcast, natuurlijk ook gewoon te downloaden als MP3.

4 reacties

  1. Uw rudi sinia in het begin vond ik zeer geslaagd, doet mij terugdenken aan de tijd dat ik met vaders bandopnemer (met die grote spoelen, “herinnert u zich déze nog!?”) zat te klooien.
    Uw homonieme naamgenoot moest ik opgooglen (voorganger van paul rans op klara) maar zit duidelijk ook in dit nostalgia-gebeuren dat podcasting blijkt te zijn (over klooien gesproken overigens, luister maar eens naar de weekendbijdrage van de zelfverklaarde ‘master of pod’ adam curry – referentie passim op deze log en elders op het web).

  2. Goedemiddag beste “kijkers” ? Heb ik iets gemist ?
    Schitterende muziekselectie/commentaar overigens, men mag u zo een zondagavondprogramma laten maken… “Day after Tomorrow” van Tom Waits al eens gehoord ? Zou ook wel in het rijtje passen.

  3. Ach, voor hetzelfde geld zei ik “kijkbuiskindjes” 🙂

  4. Opnieuw een zeer interessante podcast, tweehonderdvierentwintig keer leerrijker dan mijn huidige geschiedenislessen. Meer van dat zou leuk zijn Michel. 😀

    Groeten

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑