Star

I’m…. hhhhhhhwishing on a… staaaaaaaarrrrr…

To hhhhhhhhfollow… whhhhere you aaaaaaaaaaaahhhhhhrre…

SHUT YOUR BLEEDING PIEHOLE BEYONCÉ! Zelfs de allereerste keer was die reclame irritant!

De Chanel No. 5-reclame van Baz Luhrman met Nicole Kidman is ook al zo irritant—en al helemaal als een mens weet hoeveel het gekost heeft om dat banaal doorslagje van Moulin Rouge te maken, en hoeveel diamanten er in de speciaal ontworpen rok zitten, en bla en bla en bla.

Gh.

One Comment

  • Nog een jaartje wachten en de betere reclames zullen van het scherm DRUIPEN! Want dan zijn er een honderdtal adwizzards afgestudeerd aan Plantijn. En jawel, ondergetekende zal er persoonlijk voor zorgen dat er géén irritante reklammekes meer zullen zijn… (behalve die heerlijke van waspoeder: “en mevrouw, uw dochter zit nu al drie jaar op de koksschool en volgende week is de opendeurdag…”)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.