Turkije

Het zal niet van een leien dakje gaan:

De Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken, Jean Asselborn, was
duidelijker. De Turken hadden zich volgens hem op een
,,onaanvaardbare” manier gedragen, als ,,tapijtenverkopers” die ,,nog
veel moeten leren”. [De Standaard]

Mnuja, het getuigt van niet bijzonder veel diplomatie om Turken met tapijtenverkopers te vergelijken, maar de grond van de zaak is dat de Turken nog veel te leren hebben als het op compromissen en onderhandelingstechnieken aankomt. Het wordt interessant de komende jaren.

Geen van de argumenten vóór de toetreding hebben mij tot nog toe evenveel kunnen overtuigen als de argumenten van (goeie help) Pieter De Crem tégen. Maar ik blijf, zoals de onderhandelingen zelf, open :)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.