Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Waterwijk

Eindelijk, oef, juich. Ik heb de domeinnaam waterwijk.be weer in eigen handen en op een server staan.

In de loop van de komende weken de site weer opbouwen dus. Een kleine 400 pagina’s met een dikke 1000 beeldjes heb ik in mijn laatste backup, die van juni laatstleden is.

Zucht. Ik ben nog altijd kwaad op de mensen die de site naar de kloten geholpen hebben. Vier weken houden ze mij aan het lijntje terwijl ik om de zoveel tijd naar de backup vraag, om dan uiteindelijk na 33 dagen te zeggen "ah ja maar wij houden backups maar 30 dagen bij".

3 reacties

  1. Dit bericht zal zichzelf vernietigen binnen de 30 dagen. @#@# 😉

  2. ah, onze goede noordervrienden?

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑