Zalig & gelukkig

…nieuwjaar, alleman.

Ik ben zo content als een katje met alle cadeaus die ik gekregen heb. To wit: een hoed, een sjaal, een paar warme lederen handschoenen, kousen, een monopod van Manfrotto, honderden magneten, een jaren-70-hemd, een fles uitstekende Schotse single malt, een boek van Monty Python, zes dozen van het laxeermiddel waaraan ik verslaafd geraakt ben, een novelty zingende italiaanse pizza-kok, een set kaders om foto’s in op te hangen, en een scheermachine.

Ik zou eigenlijk moeten gaan slapen, maar ik wil eerst een buckminsterfullereenballetje maken met mijn magneten.

update: grmbl. Lukt niet. Ik weet wel hoe het moet (moeilijk is dat niet, gewoon een voetbal namaken, met vijfhoeken en zeshoeken), maar de bol wordt te groot en te slap zodat hij in elkaar stort.

6 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.