Blogger Mobile

Een groot gemak:

Moeilijk is het niet, blijkbaar:

Just so we’re clear on this, you send something from your phone; a subject line, a photo, and maybe a caption if you so choose to go@blogger.com and we do the rest. That’s our thing. We set you up with a standard issue blog using a popular design template and we upload your content so your friends and family can view it and leave comments.

Helaas:

Your mobile provider (relay.proximus.be) is not yet supported.

Error code: 2.F9C377

Original message:
From: noreply@ding.com
Date: 7 May 2005 23:41:50 +0200
Subject: Testing, hey ho!
None

Pff.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.