Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Comments by proxy

Heh. Wat-krijgen-we-nu?

Escargots de Remmery bij (pdw) (et al., tegenwoordig), een entry waar ik het overigen helemaal mee eens ben, trekt een commentaar aan van nnyro (anoniem wegens blogger vermoed ik) die er zegt

Ik wens via deze blog te laten weten dat een kritische posting op LVB.net zonet is weggehaald .Censuur dus !

Ik had het oa over zijn open deur intrappen met zijn uitnodigende vraag aan Jurgen Verstrepen (die ik DE STREEP noemde) bij het topic ‘the simpsons ‘ , waarin ik een manoeuvre zie om zijn neo-liberale standpunten wat aan te spekken. Het is boeiend om te zien hoe hij zijn onderwerpen selecteert voor zijn blog die iedere keer weer zijn discours dienen.

Mijn eerste reflex: so what, Luc mag van zijn weblog halen wat hij wilt.

Over en weer gehopt naar LVB.net om te zien wat de fuss wel zou kunnen zijn, maar ‘t is daar heel erg rustig blijkbaar en er is (nog?) geen discussie. Behalve: Southpark is conservatief?! Allez dan, en ik die dacht dat het allemaal ironisch bedoeld was?

Oh well, kan mij eigenlijk niet veel schelen: wie een gevoel voor humor heeft, kan niet verkeerd zijn. Of toch niet heel erg.

Mijn tweede reflex: Luc heeft nog altijd het recht om commentaar te verwijderen als hij dat wilt. Nee maar.

Trouwens: ja, ik ben hervallen en ik heb weer gesubscribed op Luc’s rss. Geen principes, ik.

1 reactie

  1. Ik geloof er niets van dat LVB die comment zou weggehaald hebben. Volgens mij zit nnyro zich weer eens interessant te maken, het zal niet de eerste keer zijn.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑