Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Foto’s

Vanmiddag, terugkomend (-strompelend, zou ik moeten zeggen) van medische onderzoeken, heb ik alle verschillende bloemen die ik tegengekomen ben tussen Maria Middelares en mijn ouders’ huis gefotografieerd.

Niet a priori meteen ontevreden, al was het met de point & shoot, maar vooral: miljaaaarrrrr wat een ongelooflijke plaats om foto’s te trekken, de berm van de pausbaan. Allemaal bloemen groot en klein—

En beesten! Vanalles! Lieveheersbeestjes, natuurlijk:

…en kevers allerhande:

…en kattenstaarten:

[eum, scratch dat laatste ]

Nee serieus: het zit daar vól beesten. En niet alleen klein grut: het loopt vol met konijnen, en vreemde vogels, en muizen, en ratten, en op één bepaalde plaats stond ik plots midden in een wolk azuurjuffers:

Ik moet er echt dringend eens naartoe gaan met mijn ringflits.

[en ik hoop dat iedereen apprecieert dat er deze keer niets vies van foto’s staan op mijn weblog!]

4 reacties

  1. de laatste vind ik knap. Zo een mooi blauw.

  2. Niets vies? Die laatste foto is gewoon moord en doodslag!

  3. prachtige foto michel, precies recht uit het tropisch regenwoud. ik heb het meteen als bureau gesteld.

  4. Gisteren hier thuis ook zo’n azuurjuffertje in de tuin.Dacht dat het opzoek was, aangezien ik de vijver deze week heb leeggezogen. Mooi beestje. Het zijn trouwens prachtige foto’s.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑