Foto’s

Vanmiddag, terugkomend (-strompelend, zou ik moeten zeggen) van medische onderzoeken, heb ik alle verschillende bloemen die ik tegengekomen ben tussen Maria Middelares en mijn ouders’ huis gefotografieerd.

Niet a priori meteen ontevreden, al was het met de point & shoot, maar vooral: miljaaaarrrrr wat een ongelooflijke plaats om foto’s te trekken, de berm van de pausbaan. Allemaal bloemen groot en klein—

En beesten! Vanalles! Lieveheersbeestjes, natuurlijk:

…en kevers allerhande:

…en kattenstaarten:

[eum, scratch dat laatste ]

Nee serieus: het zit daar vól beesten. En niet alleen klein grut: het loopt vol met konijnen, en vreemde vogels, en muizen, en ratten, en op één bepaalde plaats stond ik plots midden in een wolk azuurjuffers:

Ik moet er echt dringend eens naartoe gaan met mijn ringflits.

[en ik hoop dat iedereen apprecieert dat er deze keer niets vies van foto’s staan op mijn weblog!]

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.