Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Gedomme

Bijna was ik virtueel onderweg naar een conferentie, maar nee: ik moet naar de dokter.

De dokters. Woensdag 25 mei: thoracolumbale en dorsale en lumbale scans en foto’s allerhande in Maria Middelares. En dinsdag 24 mei: UZ Antwerpen voor een functioneel blaasonderzoek. Alwaarvoor ik een plaskalender moet bijhouden. Ah the indignity, behandeld worden gelijk een kind van vijf, en met babywoorden en verkleinwoordjes aangesproken worden.

Maar goed. Niets aan te doen. Hospitaals dus. I’ll keep ya posted, the grosser the details the better.

Maar!

Met al die miserie kan ik verdomme niet meegaan naar die conferentie! Bah! En ik zag er zó naar uit!

1 reactie

  1. Het UZA, dat is hier een kleine boogscheut vandaan. Als je gezelschap zoekt om ’s middags uw bokes op te eten, laat maar iets weten.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑