Gedomme

Bijna was ik virtueel onderweg naar een conferentie, maar nee: ik moet naar de dokter.

De dokters. Woensdag 25 mei: thoracolumbale en dorsale en lumbale scans en foto’s allerhande in Maria Middelares. En dinsdag 24 mei: UZ Antwerpen voor een functioneel blaasonderzoek. Alwaarvoor ik een plaskalender moet bijhouden. Ah the indignity, behandeld worden gelijk een kind van vijf, en met babywoorden en verkleinwoordjes aangesproken worden.

Maar goed. Niets aan te doen. Hospitaals dus. I’ll keep ya posted, the grosser the details the better.

Maar!

Met al die miserie kan ik verdomme niet meegaan naar die conferentie! Bah! En ik zag er zó naar uit!

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.