I <3 FF, really I do

Al op voorhand sorry dat ik erover zaag, maar ‘t is mijn weblog en ik doe wat ik wil. 🙂

Vanmiddag op het werk: Firefox liep (weer eens) vast. Kijk, screen shot (klik voor detail):

kaboom

Waarom? Geen idee. Ik was niets speciaals aan het doen, gewoon na een vergadering teruggekomen aan de pc en een form aan het invullen op een site die ik aan het debuggen ben.

En crash. Geen aantoonbare reden, en bij Mozilla zelf gaan ze er ook niets van weten, want de Quality Feedback Agent weet me te vertellen dat er geen disk in drive D: zit. Ik heb geen D:, nooit gehad, maar goed, dan heeft hij gelijk natuurlijk dat er geen disk in zit:

that's quality for ya!

Misschien omdat het een antieke 1.0.3–versie is dat het mis loopt? Qu’à cela ne tienne: dan maar upgraden naar all-new all-shining all-dancing 1.0.4.

De vraag is natuurlijk: hoe precies? Ja, naar http://www.getfirefox.com gaan en daar downloaden, maar staat er niet ergens dat Firefox om de zoveel tijd moet kijken of updates zijn? Even de options doorkijken, en jawel hoor:

update alhier!

Helaas, helaas. ‘t Is op het werk van hetzelfde deken een luier als thuis:

Oh well...

Vóór iemand vragen stelt: verse pc, propere XP, niets speciaals. Zucht.

Computers.

2 reacties op “I <3 FF, really I do”

  1. Geloof het of niet, maar dertig seconden geleden vertelt Firefox me spontaan dat er een nieuwe versie van het programma (1.04) beschikbaar is.
    Hopelijk kreeg je de melding nu ook?

    Overigens, zelf heb ik nog nooit meegemaakt dat Firefox crashte. Het enige vervelende is dat het eeuwen duurt om een PDF-document te openen in de browser zelf. Dat gaat in IE veel sneller.

  2. Ik heb firefox ook al weten crashen en unable-to-update-en. Maar IExplore.exe durft ook kuren te hebben.

    Vergeet niet dat je te maken hebt met software, gemaakt door ménsen waarvoor eveneens geldt: nobody is perfect!

    Nu moet ik wel zeggen: als firefox al eens crasht bij mij, dan zal dat negen tegen tien op een windoze bak zijn. Op linux geen vuiltje aan de lucht. ;p

Reacties zijn gesloten.