Jan loopt

Donderdag is hij ermee begonnen, zo ongeveer een maand later dan de twee oudste, maar het gaat dan ook veel sneller: Jan loopt!

Hij kroop al een tijdje, en toen was hij niet meer tegen te houden met zijn loophond of loopkar of achter een stoel, vorige week zette hij plots stappen op zijn eigen, en vandaag heeft hij de hele dag alleen rondgelopen. Gelópen zelfs: alleen de pamper zit nog wat in de weg, voor de rest is het alsof hij het al een eeuw doet.

Zelfs op de kasseien op straat:

Jan op straat

Ha!

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.