Move over Charles Atlas

In het kader van het Voortgezette Plan De Man: time to bulk up! No more sand in my face, no sir!

Ik ga eens naar de kinesist gaan, en die mens vragen wat ik precies wel en niet mag doen met mijn rug als ik me in een fitnessgymtrainingzaal bevind. Als ik me niet vergis hebben die aangelegenheden van die toestellen die alle mogelijke delen van het lichaam kunnen isoleren, dus het komt vermoed ik wel in orde. Enfin, denk ik toch.

Met andere woorden: ik ga van fitness doen, ha! Met mijn broer, ha!

In related news: pigs fly :)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.