Nirvana?

Hmmm. Ik heb zo’n La-Z-Boy, maar hij begint een beetje lang in de tand te worden, en deze ziet er wel degelijk fantastisch uit:

Zoals geïllustreerd alhierboven, heeft de Gravity™ Balans® van Stokke vier verschillende zitposities:

  1. kniestand
  2. gewone zitstand
  3. tv kijken-stand
  4. relaxstand

Nu nog ergens achterhalen hoeveel het ding kost. £ 1164 zeggen ze op het internet. Ik vermoed dat onze vaste Tripp Trapp-leverancier niet in Gravities doet?

[Via Rik Van Bruggen, en mag ik bij deze ook zeggen hoe content ik ben dat hij weer post, en dat het tijd wordt voor nog eens een foto-update van het huis?]

3 Comments

  • Ik heb er ooit een gehad. Die heeft het doorheen mijn 6 jaar studie uitgehouden (vrij intensief, dus, want ik moest veel blokken), maar dan was ‘m kapot. Was ik toch wat teleurgesteld van, want ’t is een vrij prijzig beestje. Die 6 jaar had ik wel niet zonder gewild, daar niet van.

  • Wat ik nog vergeten zeggen was: ik kocht ‘m in de tijd bij… dinges, hoe heten die gasten ook weer. Allez toe, ge weet wel, bij die patat van die cirkante tafel.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.