Opgelost

Tenminste één mysterie opgelost: The Case of the Synchronisation that Wouldn’t.

In ‘t kort: mijn laptop deed wel allerlei bewegingen in de algemene richting van “ik ben er aan bezig, echt waar”, maar als ik de netwerkkabel uittrok, bleek dat niets van wat hij al een paar minuten geduldig aan het synchroniseren was, ook effektief op de desktop (en in My Documents, et cætera) achtergebleven was.

Ergens moet op de een of andere manier in de confusie van computers herinstalleren en her-herinstalleren het vinkje “Make available off-line” afgezet geraakt geworden zijn.

En om de een of andere reden ging de computer nog door de bewegingen van het syncen.

Maar nu is het dus opgelost.

Behalve dat ik vergeten was het offline dinges van Outlook ook aan te zetten, waardoor ik nu tot dinsdag zonder werkmail zit tenzij als ik naar de webmail ga.

Episode 437 uit het boeiende leven van Michel Vuijlsteke.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.