Snooker

_41100463_ab

Ik herinner me als de dag van gisteren dat we live naar de laatste sessies van de legendarisch match Davis-Taylor—die met de zwarte bal in het 35ste frame—keken. 

Toen was Shaun Murphy twee jaar oud.

Ik weet niet of Murphy de allerlaatste Embasy World Championship gaat winnen, maar één ding is zeker: al wie niet naar gekeken heeft, heeft een ongelooflijke match gemist.

Het hele event was dit jaar trouwens de moeite waard, met als highlights wat mij betreft de bijna-live zelfvernietiging van Ronny O’Sullivan en de ineenstorting van Ebdon in de studio nà zijn overwinning tegen O’Sullivan.

En toen ze toonden hoe John Parrot meelipte met de Amerikaanse trick-shot-man, natuurlijk.

update: Sean Murphy heeft gewonnen. Een verdiende winnaar, een fantastische match, en een grootse speler. En hoor ik juist zeggen dat Murphy speelde met een oude keu van zijn mentor Ray Reardon? Great stuff, en Reardon zat er in ieder geval bijzonder ontroerd bij.

Zeer, zeer goed. Kijk er naar uit om hem volgend ternooi weer bezig te zien, Shaun Murphy.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.