Stom, stom, stom

Trein gepakt om 17u03 in Brugge, richting Antwerpen Centraal. Neergepoot in de zetel, laptop uithalen, DVD insteken, oorkopfoon in, film aanzetten, hopla, vertrokken.

Voorbij Aalter (“dag, aalter!”), gecontroleerd (“dag controleurken met de kniptang tang tang!”), stoppen in Gent-Sint-Pieters (“dag, gent-sint-pieters!”), trein zet weer aan —

Hooooooola baas! Verkeerde richting!

Trein naar Eupen, zegt de elektronische rolkrant boven de deur. Eerste halte Brussel Zuid, blinkt het in onverbiddellijk oranje-op-zwart.

Feh. Afgestapt van zodra ik kon, en is dat mijn gedacht of wordt Bruxelles-Midi met de maand uitgebreider? Eerste trein teruggekomen naar Gent, bleek de stoptrein te zijn, enfin, thuis om halfacht.

Bah.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.