TMAB/Telecom City

Haal boven die pet, en laat het huilen een aanvang nemen.

Deze namiddag met het werk naar de Heizel getogen, om er op Telecom City een demo van IP-telefonie te krijgen. Jongens toch, wat een droevige bedoening was het me daar! Ik herinner me de hoogdagen van een paar jaar geleden, toen het wel leek alsof alle paleizen vol stonden, maar nu: och here twee aftandse PC’s om in te loggen, en dan een tocht van een halve kilometer door de catacomben om uiteindelijk aan één nauwelijks volle hal te geraken.

Zucht.

En behalve dat: tja, die IP-telefonie, het blijft toch maar bricoleren. Ik kijk uit naar de proof of concept en de integratie—TAPI-gewijs—tussen telefoon en Exchange Server.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.