Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

TMAB/Telecom City

Haal boven die pet, en laat het huilen een aanvang nemen.

Deze namiddag met het werk naar de Heizel getogen, om er op Telecom City een demo van IP-telefonie te krijgen. Jongens toch, wat een droevige bedoening was het me daar! Ik herinner me de hoogdagen van een paar jaar geleden, toen het wel leek alsof alle paleizen vol stonden, maar nu: och here twee aftandse PC’s om in te loggen, en dan een tocht van een halve kilometer door de catacomben om uiteindelijk aan één nauwelijks volle hal te geraken.

Zucht.

En behalve dat: tja, die IP-telefonie, het blijft toch maar bricoleren. Ik kijk uit naar de proof of concept en de integratie—TAPI-gewijs—tussen telefoon en Exchange Server.

2 reacties

  1. Als ge nog eens aan den Heizel geraakt, geef dan een seintje, dan koop ik u ne zandwich met een pint. Novell zit vlak naast den Expo…

    Groetjes

    Rik

  2. Eum. Mijn collega passeert morgen nog eens? 🙂

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑