Validatie

Zucht. Blogjet zet geen alt-tags aan smileys die hij autoconverteert, uploadt telkens een nieuw beeld voor elke smiley in elke post, en vervangt <img src="teenoftander" /> door <img src="teenoftander" / /> Bah.

Nuja, met wat geluk zouden de individuele entry-pagina’s nu moeten valideren. En als ik alle & in URL’s zou vervangen door &amp; en overal alt tags toevoegen aan alle beelden, dan zouden de maandarchieven ook valideren—zoals dat van April tot nog toe.

Aan de andere kant: ‘t is een heel erg oude Merrie Melodies op Cartoon Network, met Daffy Duck en Porky Pig. Zegt Daffy op een bepaald moment als hij in paniek wakker wordt: Where’s my girdle? Where’s my snood?

Niets is future-proof. En is het echt wel de moeite waard? I dunno.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.