De laatste

‘t Zijn de laatste loodjes: nog één dag en ik ben twee weken op vakantie. Morgen nog wat losse einden afknopen en afspraken maken voor de tijd dat ik thuis zit, en misschien wat foto’s proberen maken voor een database-archief-dinges-project.

En in de late namiddag naar Brussel gaan spreken over Tinternet en Dingen. Niets zo wijs als spreken over dingen de mijn interesseren en waar ik iets van weet met mensen die niet a priori gedesinteresseerd zijn.

Ik doe dat met graagte, en overigens voor de leute—al zijn er uiteraard mensen zijn die daar geld voor zouden vragen.

Het blijft me trouwens opvallen dat er weinig of geen correlatie te vinden is tussen hoeveel mensne vragen en hoe goed ze zijn. Een slechter mens dan mij zou zelfs van negatieve correlatie spreken, ha!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.