Het weer

‘t Is verdorie te hopen dat het weer een beetje beter wordt dan het nu is, en dat het springkasteel één dezer toekomt.

En dat de kinderen het uithouden tot vannamiddag: we zijn allemaal samen al wakker en beneden van zeven uur vanmorgen.

Wat zeg ik, de kinderen het uithouden? Ik zal al content zijn als ik wakker blijf.

3 Comments

  • Kom kom, het is hier niet anders. Dat komt er van als ze het hele schooljaar op moeten omdat papa & mama per sé moeten gaan werken. :)

    Wat betreft het natte springkasteel: meteo.be leert ons dat het vandaag “eerst zwaar bewolkt met lichte regen of motregen, later bewolkt maar droog” zal zijn. En hoera, hier is het juist gestopt met regenen!

  • Hier is het ook droog. Alleen vannacht moet er iets gebeurd zijn want mijn parket heeft lelijke vlekken en de gordijnen hebben alles opgezogen met nog meer vieze vlekken als gevolg. Toemme.

  • Dude, kerel, makker, sorry dak ni had laten weten of ik wel/niet kwam, tis maar, mijn pa werd vandaag 50 maar toen ik uw uitnodiging kreeg was ik ni zeker wanneer dit feestje hier ging zijn, en daarna ben ik het wa uit het oog verloren. In ieder geval,een gelukkige verjaardag aan Zelie, en nog veel plezier. Het weer steekt wa tegen maar dat mag de pret niet drukken!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.