Onthouden indien niet ernstig

Ze kunnen er soms wel van. Nu eens zoeken we experten in e-government met tien jaar of meer ervaring, en dan weer dit: mensen die twee jaar lang in Armenië zullen zitten (als het contract doorgaat tenminste).

Witte raven? Welnee! Zo zijn er toch nog veel mensen? Diploma’s up the wazoo, russisch/armeens-sprekend, meer dan tien jaar ervaring in “law and/or economy, including economic and/or legal aspects of regional integration process with national or EU authorities at high ministerial level or equivalent as well as proven experience in managing projects”, liefst nog betrokken bij de uitbreiding van de EU naar Oost-Europa, uitgebreide ervaring als consultant, liefst in het GOS, etc. etc.

Een mens vraag zich soms af…

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.