Put that in yer pipe & smoke it

Dit lijkt inderdaad meer op wat ik zou verwachten:

Browser-stats-200506

One Comment

 • ah kijk, al bijna 10%. dat gaat lekker.

  als firefox nou ook eens een versie uitbrengt die gewoon een paar jaar meegaat, zou ’t helemaal mooi zijn. de mijne blijft maar zeuren dat ik 1.0.4 moet installeren maar het schijnt een dag te kosten voordat je al je extensies weer aan de praat hebt, en zoveel tijd heb ik even niet…

  laat ik me even voorstellen trouwens. erik van eti’s fotoparadijs. aangenaam.

  ik kwam op je blog terecht omdat- weet ik veel. omdat er iemand naar je linkte. ergens. en er stonden leuke dingen op dus bleef ik lezen.

  weet je? ik voeg je wel even aan het lijstje links toe op mijn blog, bij http://eti-eti.blogspot.com/#linkviewer , dan kan ik je in een inframe vangen.

  ik wou even een puntje van kritiek uiten trouwens: je hebt een raar foefje uitgehaald met je blog, ik zit onder het lezen altijd de alinea’s met de muis te selecteren die ik lees, (zinloos , weet ik) maar bij jou schiet om de haverklap de focus weer naar het begin van de pagina, dus ik heb niet één post van je helemaal uit kunnen lezen helaas….

  groetjs erik

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.